Door een eentonig aanbod in Nederland is de populariteit voor een auto importeren naar record hoogte gestegen. Een auto importeren uit Duitsland levert een zeer interessant financieel voordeel op ten opzichte van een Nederlands exemplaar.

Een auto importeren is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen.

Het is aan alles te merken dat een auto importeren uit Duitsland steeds meer algemeen geaccepteerd wordt. Dit zien we onder andere aan het feit dat bij Nederlandse merkdealers steeds vaker geïmporteerde auto’s worden aangeboden.

Het is een stuk voordeliger om uw nieuwe auto rechtstreeks uit Duitsland te importeren met behulp van AutoimportPro. Hiermee slaat u de Nederlandse tussen handel over. Wij leveren dezelfde diensten als dat u gewend bent bij de Nederlandse dealer. Wanneer uw auto staat te wachten op het Nederlands kenteken kan de auto door ons worden voorzien van bijvoorbeeld een alarm, poetsbeurt, servicebeurt, trekhaak of wat u ook maar wenst.

Maar wat als ik zelf mijn nieuwe auto wil importeren?

Een auto importeren is leuk! Wij begrijpen daarom heel goed dat u uw nieuwe auto zelf wilt ophalen. Wanneer u zelf een auto gaat importeren uit Duitsland raden wij aan om hierbij een auto import specialist de BPM aangifte te laten doen. Een BPM aangifte van AutoimportPro kan u honderden euro’s voordeel opleveren. Wij raden af om voor 15 euro een geautomatiseerde BPM aangifte te laten doen. Hoewel dit goedkoper is dan onze BPM aangifte, is dit meestal de meest onvoordelige manier van berekenen. In tegenstelling tot de geautomatiseerde variant berekenen wij de BPM op alle mogelijke manieren binnen de kaders gesteld door de belastingdienst. Wij zijn gespecialiseerd in het berekenen van BPM bij import.

Er zijn meerdere methoden om de BPM te berekenen waarvan de uitkomst soms honderden euro’s van elkaar kunnen afwijken. Het is vooraf niet mogelijk te bepalen welke methode het beste bij welke auto past. Pas wanneer de moeite wordt genomen om volgens elke methode te rekenen weet je wat de scherpste mogelijke uitkomst is.

Een auto importeren uit Duitsland hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ga in ieder geval goed voorbereid en met de juiste kennis op pad.

Controleer nu of u geld kunt besparen met een gratis BPM berekening…

 

Een auto importeren uit Duitsland begint met het zoeken naar het juiste exemplaar. Hieronder twee links naar populaire websites in Duitsland. AutoimportPro heeft een groot dealernetwerk in Duitsland. Laat ons ook even voor u kijken naar de juiste uitvoering.

Laat u informeren naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Neem direct contact op of bel 06-10308099.

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?