Geschreven door Marco Oosterhof, AutoimportPro

Een Volvo importeren uit Duitsland.

Duitsland is nou niet echt een Volvo land en dat is goed Nieuws. Waar het aanbod Duitse automerken enorm groot is is dat voor een Volvo in Duitsland een heel ander verhaal. Toch is een Volvo importeren uit Duitsland voordeliger dan hier in Nederland één kopen.

In tegenstelling tot Duitsland is Nederland een echt Volvo rijders land. Daar de vraag hoog is zijn de prijzen dat vaak ook. Een nette Volvo met een lage kilometerstand is in Nederland zeer waarde vast. In Duitsland koopt de consument liever een Duits automerk. Dit verschil tussen Nederland en Duitsland zorgt door vraag en aanbod en enorm verschil in de vraagprijzen.

 

Grote winst te behalen bij een goede BPM aangifte

U heeft in deze blog kunnen lezen dat het verschil in interesse voor automerken tussen Nederland en Duitsland invloed heeft op de prijs.

Even zo belangrijk is de BPM calculatie. Er zijn meerdere reken methoden binnen de richtlijnen van de belastingdienst die toegepast kunnen worden. Een Volvo importeren uit Duitsland is vooral interessant wanneer er aandacht wordt besteed aan een goede en zo scherp mogelijke BPM berekening. Wij raden dan ook af om voor 15 euro een geautomatiseerde BPM aangifte te laten doen. Hoewel dit goedkoper is dan onze BPM aangifte is dit meestal de meest onvoordelige manier van berekenen. In tegenstelling tot de geautomatiseerde variant berekenen wij de BPM op alle mogelijke manieren en passen de meest voordelige methode toe. De BPM aangifte is bij AutoimportPro in bijna alle gevallen honderden euro’s lager. AutoimportPro besteed veel aandacht aan een zo scherp mogelijke BPM berekening binnen de kaders gesteld door de belastingdienst. Wilt u een Volvo importeren uit Duitsland? Vraag hier om een gratis BPM berekening.

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?