Door een eentonig auto aanbod in Nederland is een auto importeren uit het buitenland sterk in populariteit toegenomen.

Doelstelling AutoimportPro

Een auto importeren is niet voor iedereen even eenvoudig. Hoe prettig zou het zijn om dit zonder kennis toch zelf te doen met een ervaren partner, een aanspreekpunt en een vraagbaak? Met regelmaat zie ik mensen volledig zelfstandig hun nieuwe auto importeren en onverhoopt achteraf tegen onverwachte kosten aanlopen. Denk aan gebreken aan de auto, kosten voor transport en niet correcte BPM aangifte.
Met frisse blik in combinatie met jaren lange ervaring binnen de automotive branche helpen wij graag met importeren van uw droomauto. Voorkom ongemak! Wij vragen voor ons import begeleiding pakket € 299,- inclusief volledige afhandeling BPM aangifte.

Zelfde service als bij de Nederlandse dealer?

Ja maar dan goedkoper. Om u als klant de maximale service te bieden werken wij samen met partners binnen de automotive. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik veel contacten gelegd met bedrijven die ieder hun eigen vakmanschap hebben binnen de automotive. Dit heeft geresulteerd in een netwerk van vakmensen die klaar staan om uw nieuwe import auto precies te leveren zoals de u wenst.

5 tips:

1 – Start met zoeken op AutoUncle.de .(Duitse gaspedaal) Deze site verzamelt advertenties van o.a. Autoscout24 en Mobile.de.


2 – Een goede voorbereiding is het halve werk. Breng vooraf in kaart wat de kosten zijn van het import traject. Inclusief transport, BPM berekening, RDW keuring en zo meer.

Controleer nu of u geld kunt besparen met een gratis BPM berekening…3 – Probeer zoveel mogelijk over de auto te weten te komen. Wanneer was zijn laatste service beurt, eventueel schade verleden, actuele toestand, 2 sleutels aanwezig en onderhoudsboekje aanwezig?


4 – Wanneer u besluit de auto uit Duitsland te willen kopen is het natuurlijk aan te raden om te onderhandelen. Doorgaans zijn de marges 1.5 tot 5 %. Vaak is het mogelijk om iets extra’s bij de auto te bedingen. Vraag bijvoorbeeld om een set winterbanden!


5 – Als u zelf uw nieuwe auto gaat importeren laat dan in ieder geval door ons de autopapieren en de koopovereenkomst controleren.

 

Waar bent u onze hulp nodig?

Geheel uniek is ons import pakketten, een importpakket op maat. Het kan zijn dat u bij slechts enkele stappen onze hulp wilt inschakelen. Dit pakket kunnen wij aanpassen naar uw wensen. Ook is het mogelijk om bij ons aan te geven welke auto u zoekt zodat wij binnen ons uitgebreide dealer netwerk voor u zoeken naar de gewenste auto. Vooraf nemen wij de tarieven met u door zodat u niet achteraf tegen onverwachte kosten komt te staan. Wij streven ernaar u zo transparant mogelijk te helpen bij het aanschaffen van uw nieuwe auto. U bent koper en wij zijn bemiddelaar. Bij aanschaf ontvangt u de origineel Duitse aankoopfactuur. Wij factureren enkel onze diensten.

– Hier een link naar ons stappenplan

Importeren

Een auto importeren is leuk!

Een auto importeren uit Duitsland hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ga in ieder geval goed voorbereid en met de juiste kennis op pad. Als bemiddelaar zie ik het als een uitdaging om elke dag weer, klaar te staan voor mijn klanten die hun nieuwe auto willen importeren. Mijn dagelijkse motivator en bezigheid is mensen adviseren daar waar zij vastlopen of hulp nodig hebben bij het importeren van hun auto.

Like ons op Facebook

 

Bedankt!

bedankt

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?