Even voorstellen

Ik ben Marco Oosterhof uit Leeuwarden, oprichter AutoimportPro.

Met passie voor auto’s startte mijn carrière binnen de autobranche in 2003 als autoverkoper. Door de jaren heen zag ik de vraag naar importauto’s toenemen vanwege de scherpe prijs en tekort aan jonge gebruikte auto’s op de Nederlandse markt.

Sinds 2011 ben ik actief bezig met het importeren van auto’s uit voornamelijk Duitsland en België. In het beginsel puur en alleen voor de zakelijk markt ( doorverkoop of eigen handelsvoorraad ). Mede door een ééntonig auto aanbod in Nederland werd de vraag vanuit particulieren steeds groter. Deze groeiende vraag heeft mij doen besluiten om zelfstandig en geheel op eigenwijze AutoimportPro op te richten.

Als bemiddelaar zie ik het als een uitdaging om elke dag weer, klaar te staan voor mijn klanten die hun nieuwe auto willen importeren. Mijn dagelijkse motivator en bezigheid is mensen adviseren daar waar zij vastlopen of hulp nodig hebben bij het importeren van hun auto.

 

Tot uw dienst,

Marco Oosterhof

AutoimportPro
de Tilbarten 49
9084CB Goutum (Leeuwarden)

Info@autoimportpro.nl
0610308099

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?