Voor veel klanten is een auto importeren niet auto importeren alleen. Een auto kopen in het buitenland maar toch de service behouden die u altijd gewend bent. Wij bieden diverse diensten om u als klant de maximale service te bieden. Wij werken samen met partners binnen de automotive. 

Uw auto verkopen

Wij zijn een auto import bedrijf zonder eigen voorraad. Toch is inruil mogelijk. Wanneer u een geschikte import auto in het buitenland heeft gevonden kunnen wij uw huidige auto voor u verkopen. Wij werken met erkende inkoopbedrijven die graag uw auto inkopen tegen marktconforme prijzen.
– Uw auto verkopen

Garantie

Fabrieksgarantie op nieuwe auto’s is internationaal geldig. Als u een auto gaat importeren waar nog fabrieksgarantie op zit is het niet nodig om garantie af te sluiten in Nederland. U kunt met uw geïmporteerde auto gewoon bij de Nederlandse dealer terecht. Indien u een auto in het buitenland koopt waar geen fabrieksgarantie meer op zit is het mogelijk om via Autotrust of GGG een garantie polis af te sluiten.
– Garantie

Poetsen & restylen

Wilt u uw import auto puntje gaaf afgeleverd krijgen? Bij ons kan dat!

Met de meest moderne polijsttechniek en zeker de beste materialen, oogt uw import auto na behandeling van onze autopoets partner weer als nieuw.
Denk ook even aan een behandeling met teflon! Teflon beschermt uw auto in de winter tegen o.a zout en zomers tegen uv en stof.  Na een teflon behandeling blijft uw auto langer schoon en is bovendien makkelijker schoon te maken.

Oeps een deukje?! Onze partner bied een snelle en milieuvriendelijke manier met uitdeuken zonder spuiten. Hierbij wordt met speciaal gereedschap het deukje eruit gemasseerd.
– Poetsen & restylen

Service & onderhoud

In samenwerking met Autobedrijf Jan Leegstra bieden wij een full service aflevering die u gewend bent bij aanschaf van een occasion bij een Nederlandse dealer.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn zij specialist in ieder merk met elke klus.
– Service & onderhoud

Accessoires

De kans bestaat dat u bijna de perfecte auto in Duitsland heeft gevonden. Helaas zit juist die ééne optie er niet op die u wel graag wilt op uw nieuwe auto. Zodra uw auto in Nederland is aangekomen faciliteren wij in samenwerking met onze partners in automotive de onderstaande accessoires.

– Trekhaak
– Voertuig volg systeem
– Inbouw navigatie
– Inbouw bluetooth / carkit
– Rit registratie systeem
– Alarm systeem
– Carwrap

– Accessoires

Aflevering

Wij zijn een landelijk opererend auto import bedrijf. Dankzij internet hebben wij import opdrachten uit alle delen van ons land.
Door de afstand begrijpen wij dat u graag uw nieuwe auto aan huis afgeleverd wilt krijgen.
– Aflevering

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?